c/ Mestre Nicolau, 23, entresol
08021 Barcelona
Tel. (+ 34) 935524940 - Fax: (+ 34) 935524953
www.catalanfilms.cat
info@catalanfilms.cat
  • Imprimir

Berlín, aparador internacional per al cinema català

El festival ha seleccionat per a la seva competició oficial 'Dictat' dirigida per Antonio Chavarrías
05/02/2012
En festivals
Berlinale 2012

La 62ª edició del Festival Internacional de Cinema de Berlín , que es celebra del  9 al 19 de febrer, ha seleccionat per a la seva competició oficial el darrer film del director i productor Antonio Chavarrías (Oberon Cinematogràfica), Dictat. També a Berlin es podrà veure en la secció competitiva de curtmetratges el treball de Claudia Llosa, Loxoro , (Vela Producciones, Paradise Falls), una veterana del festival després d'haver obtingut l'Ós d'Or al 2009 amb La teta asustada.

La Berlinale, gràcies també al seu mercat paral·lel, European Film Market (EFM) , suposa la primera gran cita de l'any per a la indústria audiovisual internacional. Dins de l'EFM es projectaran, com a Market Screenings , una dotzena de títols catalans més, que representen l'aparador comercial de la collita més recent de la producció audiovisual catalana:  El Callejón d'Antonio Trashorras (Roxbury Films, Antena 3 Films, Dynamos Producciones, Esa Mano Amiga producciones), Fake Orgasm de Jo Sol (Zip Films), Promoción Fantasma de Javier Ruiz Caldera (Ikiru Films, Ciskul, Mod producciones, Think Studio amb la col•laboració de Televisió de Catalunya), No habrá paz para los malvados d’Enrique Urbizu (Arcadia Mortion Pictures, lazona Films, telecinco Cinema), Puzzled Love (Escándalo films), Rec3 Genesis de Paco Plaza (Castelao producciones), Floquet de Neu, el goril.la blanc d'Andrés G.Schaer (Castelao producciones, Utopia Global, MUF Animation, Filmax Animationc, TVC), Lo contrario del amor de Vicente Villanueva (Zeta Cinema, Antena 3 Films), El sexe dels angels de Xavier Villaverde (Dream Team Concept, CCFBR, Continental producciones), ¿Para qué sirve un oso? de Tom Fernández (Versàtil Cinema, Alta Producción), The Pelayos d’Eduard Cortés (Bausan Films, Alea Docs&Films, Kraken, Afrodita), Arrugues d'Ignacio Ferreras (Cromosoma, Perro Verde, TVG) i Any de Gràcia de Ventura Pons (Els Films de la Rambla).

Com cada any, Catalan Films & TV compta amb un estand a l'European Film Market (EFM), al Martin-Gropius-Bau (nº 26). Més de 33 empreses catalanes entre productors, distribuïdors i agents de vendes viatgen a la capital alemanya a la recerca de projectes, coproductors o vendes.

Documentació

Festivals o mercats relacionats

Notícies relacionades

334